|

Disember !

Assalamualaikum.

Hai semua. Sekarang ni fiza nak tukar menjadi orang suka berdakwah ! kita tukar tema blog ni jadi medan dakwah okay ! ^_^ at least I ade benda nak dikongsikan ye dak? okay fiza tengah tunggu result SPM !! lepas ni mungkin masuk kolej dan bila ada waktu terluang fiza akan update blog dengan dakwah orait :) maaf lama x update blog tapi bukan ade orang baca pun kan haha . Semoga korang semua tetap istiqamah dan terus berubah kearah kebaikan. Moga Allah redha !
Maafkan saya jika ada yang terguris hati dengan saya selama ini. saya selamanya maafkan korang insyaAllah :) Tak tau mana button tutorial aku hilang kat atas ni!!


0 hamba Allah:

Post a Comment