|

Button follow and dashboard(part 2)

As'kum...yeye~fiza buat button lagi^^HAHA..saya tahu ada org ade amik saya punya button tpi diorang semua xnk bagitahu kan...saya check korang punye blog la..chewwah..ehhe..mane ad la..tpi mmg saya tahu ade org amik~oklah lain kali kalau nk amik bagitahu dulu..tu dah dianggap pencuri tau..ok la..saya ada buat lagi^^ nah!
                                             

1.
http://i1133.photobucket.com/albums/m593/hafizah12/th_ss.png

2. 
 http://i1133.photobucket.com/albums/m593/hafizah12/dash-1.png
3. 
 http://i1133.photobucket.com/albums/m593/hafizah12/follow.png
4. 
http://i1133.photobucket.com/albums/m593/hafizah12/th_dash.png
5. 
http://i1133.photobucket.com/albums/m593/hafizah12/th_tytytyty.png
6. 
http://i1133.photobucket.com/albums/m593/hafizah12/th_fgrtgfgfgfg.png

NOTA KAKI 
Alang-alang dah ambik tu like la sikit
dan komen ^^

11 hamba Allah:

Putrie Kelincii siskaa said...

aku ambiil satu ya :))
makasie lhaa

Hafyzah Anuar said...
This comment has been removed by the author.
Hafyzah Anuar said...

Sama2..:D

syakirah said...

amek satu . hee tengs :)

syakirah said...

awk , ira mintak izin nak ambil freebies ni tau ? utk rujukan sendiri and , utk org lain . hee , boleh ea awk ? ira credit to awk . ty ! :)

ni blog ira , singgah la kalau ade mase :D
http://mekiraie.blogspot.com/

Hafyzah Anuar said...

Welcome^^

Hafyzah Anuar said...

boleh je~^^ok! :D

Cik Ayien said...

Kite amek yg first tu okeyh? thanks :)

Fyeizah Anuar said...

sama~ ^^

Nurul Adilah said...

amek sume taw.. hehe

Fyzah Anuar said...

hahaha sebok je..ambik le

Post a Comment